MVO Reinigers

De kracht van de natuur.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en optimale, professionele reinigingsresultaten leveren.

Veilig en duurzaam

Natuurlijke reinigingsmiddelen bieden veiligheid en duurzaamheid zonder op prestatie in te leveren. De ingrediënten zijn afkomstig van suikerbieten, maïs, stro, zemelen en kokos, en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaat of oxide verbindingen.

De producten zijn geformuleerd zodat ze tot de laagste gevaren classificatie behoren en handschoenen en een veiligheidsbril tijdens het reinigen niet nodig zijn.

Natuurlijk en eenvoudig effectief

Alle producten zijn veilig en makkelijk te gebruiken en hebben geen speciale gebruikerstraining nodig. Instructiekaarten en eenvoudige, kleurgecodeerde etiketten verzekeren correct gebruik van de producten. Het assortiment is ideaal voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften in keukens, gebouwen en gebouwonderhoud en voor persoonlijke verzorging.

Uitstekende reinigingsprestaties worden gegarandeerd door strenge testen en zijn gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring in het ontwikkelen van toonaangevende hygiëne- en reinigingsmiddelen.

Sorteer op:
per pagina