Classeq

  De CLASSEQ benadering

  Bij CLASSEQ weten we dat het in uw keuken niet draait om de vaatwas, maar om het eten. Maar dat deze wel geserveerd moet worden op smetteloos schoon servies.

  Met dit in het achterhoofd zijn de CLASSEQ vaatwas- en spoelmachines ontworpen. Ze zijn robuust en volledig gefabriceerd uit roestvrijstaal, zodat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. Ze zijn nooit op of versleten omdat elk onderdeel kan worden vervangen en altijd leverbaar blijft. Ze zijn supereenvoudig te bedienen, zodat uw vaatwas snel en efficiënt en zonder uitgebreide instructies door iedereen kan worden gebruikt. Ze zijn snel, zodat u voor glazen reeds na 2 minuten en voor de rest al na 3 minuten weer over uw servies kunt beschikken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, voor een altijd hygiënisch schone vaat.

  De CLASSEQ garantie

  CLASSEQ streeft ernaar om u een levenslange oplossing te bieden voor de afwas in uw professionele keuken tegen een betaalbare prijs. Om dit te verwezenlijken geven we u de best mogelijke service en staat ons uitgebreide netwerk aan gekwalificeerd personeel altijd voor u klaar. Onze ervaring leert echter dat u van onze service vrijwel nooit gebruik zult maken. Simpelweg omdat uw CLASSEQ glazenspoelmachine of vaatwasser altijd probleemloos zijn werk doet!

  CLASSEQ, Voor een gewoon goed resultaat zonder opsmuk.

Sorteer op:
per pagina